Alla inlägg den 9 mars 2011

Av Ida Lindh - 9 mars 2011 17:29

Tjenis penis eller nått


Fick världens feberanfall nu inatt. Uscha, både frysa och kallsvettas samtidigt och inga alvedon eller nått hemma :( Var som ett frimärke på Johnnie hela natten, haha. Dessutom hade jag slut på värkmedicin så dagen började inte allt för bra. Vart gå till apoteket så fort man vaknat till liv typ.


Men nu känns det lite bättre. Har precis ätit middag. Gjorde kycklinggryta med ris idag. Den vart underbart god och tänkte dela med mig av receptet till er! Går fort och enkelt att göra. Ah ni måste prova, smarrigt som bara den!! :)


Väntar på att Marre ska komma ner med min post och lite papper. Sen tänkte jag faktiskt bädda ner mig i sängen. Får se om man hittar någon ork till att duscha. Känner mig helt slut i kropp och själ idag. Är väl något på G i kroppen förmodar jag. Dom flesta är eller har varit sjuk så är nog min tur nu. Är förvånad att jag klarat mig så länge. Har ju väldigt nedsatt immunförsvar och blir alltid sjuk..


Återkommer med receptet snart. Ha en trevlig kväll! Själv tänkte jag se på film med hjärtat lite senare, är ju så ruggigt och mysigt väder idag så det passar perfekt ! :)


 

Ovido - Quiz & Flashcards