Alla inlägg den 10 mars 2011

Av Ida Lindh - 10 mars 2011 21:18

Hallåj!


Vart ingen skola idag då jag fortfarande hade feber imorse och kände mig hängig och ja usch.. mådde verkligen piss. Men sov ett par timmar och klev sedan upp och fräschade till mig lite. Tog bussen bort till Slomarp och gick på arbetsintervjun. Gick bra där i alla fall. Kändes viktigt att inte missa den idag. Nu ska jag bara fixa fram lite nummer till mina referenser :)


Martina gumman hämtade upp mig. Var himla blåsigt ute. Trodde nästan jag skulle blåsa bort ett tag. Kallt som bara den med, hövva.


När jag kom hem så bokade jag tvättstugan. Så nu är allt upptvättat, känns jäkla skönt så man kan ta det lugnt i helgen. Har även dammsugat och torkat av golven, samt skurat hela toan och gjort fint i lägenheten.


Sitter med gubben i soffan nu och kollar på kalla fakta, myspys. Åt middag för en stund sedan. Vart kött, pommes och beasås. Alltid gott :)


Ska försöka gå på skolan imorgon, åtminstonde ta mig dit och hämta lite arbeten så jag kan göra under helgen så jag inte halkar efter.


Nu börjar programmet igen, ha det bra! :)


Älskar min Johnnie så fruktansvärt mycketv - Du är världens bästa hjärtat <3


Bjussar på en gammal bild på mig själv ;)


 

Av Ida Lindh - 10 mars 2011 21:05

Som rubriken lyder så är Tidningskungen verkligen en uppskattad present & som räcker länge. Köpte en prenumeration till gubben min nyligt på något 4-hjulingsmagasin. Han vart jätteglad såklart   


Det finns något för alla på deras sida. Min personliga favorit är SOLO och veckorevyn. Dom har följt med sedan tidiga tonåren. Köper man tidningar på tidningskungen så behöver man inte heller säga upp prenumerationen, utan det avslutas automatiskt efter du fått dina tidningar du valt. Perfekt, särskilt för mig som är lite för glömsk av mig ;)


Det kommer in nya erbjudanden hela tiden så håll utkik på deras hemsida

www.Tidningskungen.se


       

Ovido - Quiz & Flashcards