Alla inlägg den 14 september 2010

Av Ida Lindh - 14 september 2010 20:38

Tjena


Nu sitter man hos mammsen o väntar på att Johnnie ska komma hem.

Har förövrigt varit världens segaste dag, struntade i att göra allt som va planerat pågrund av vissa saker..


Men ska göra mig iordning nu o kolla klart på idol. Ha de bra alla!


<3<3 Tycker om min gogubbe <3<3

Av Ida Lindh - 14 september 2010 00:30

Helllluu!


Johnnie jobbar natten, buhu. Så jag sitter här hemma själv med missarna. Men så kan det vara. Har snackat med Marre i telefon nån timme, och med gubben med såklart :D:D Han skulle ringa en sväng till sen inna  jag går och lägger mig, så sover jag gott sedan :)


Fick för mig att jag skulle rensa mina sminkväskor, kom väl halvvägs eller nått. Fan vad skit man samlar på sig och inte ens använder? Helt sjukt ju. Men nu la jag det som jag använder dagligen i min lilla sminkväska. Sedan sånt som används bara ibland i en annan och sånt som aldrig används lägger jag undan. Har redan gett bort massa till både Jossan och Marre och ser ut att bli mer grejer till tjejorna, hehe ;) Men är ju bättre än att jag kastar det om någon annan kan ha glädje av de :)


Blir fortsätta med rensningen imorgon. Orkar inte nu, får se ut som ett helvete på bordet tills dess. Är jävligt sugen på något med, hmm... kanske man ska göra sig en macka.. sedan slå på en film.


Just fan, kom ju på att jag skulle fylla i dom där papprena, får göra det imorgonbitti. Känns som min ork är slut för idag.


Men lägger in några bilder. Ser så tomt ut här på bloggen. Förövrigt hatar jag designen, den måste det göras nått åt. Eller så byter jag till blogg.se men fattar mig inte på det där med designer där :S kanske någon snäll själ kan hjälpa mig ...


Hörs imorgon kanske! =)


  Så glad att jag har dig hjärtat!



Ovido - Quiz & Flashcards